Підписатися на RSS

Свято Святого Миколая

19 грудня – день Святого Миколая. Це найбажаніший день у році, а особливо для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми бажаннями, просячи передусім здоров’я для своїх батьків та рідних. У день перед святом згадують свої добрі і злі вчинки, зважують чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо різочка? А в ніч на 19 грудня до кожної дитини приходить Святий Миколай і кладе під подушку подарунки.
От і цього року 19 грудня до школярів Компаніївської, Живанівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, Компаніївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів завдяки ініціаттивності Дяжур Г.В., Ляшенко О.Г., керівників Компаніївського центру дитячої та юнацької творчості, їх вихованці Барановської Катерини і Олешко Олени завітав Святий Миколай з маленькими ангелами. Вони привітали учнів зі святами та вручили новорічні подарунки.
Подарунки були придбані за підтримки народного депутата Березкіна Станіслава Семеновича за що ми щиро вдячні.

/Files/images/den_svyatogo_mikolaya/100_7930.JPG/Files/images/den_svyatogo_mikolaya/100_7938.JPG/Files/images/den_svyatogo_mikolaya/100_7929.JPG/Files/images/den_svyatogo_mikolaya/100_7934.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.