Підписатися на RSS

03 вересня 2016 року на стадіоні «Зірка» м. Кропивницький пройшов третій етап обласних комплексних змагань серед дітей та юнацтва «Олімпіада Кіровоградщини». Комплексні змагання проводились з метою популяризації фізичної культури і спорту, широкого

03 вересня 2016 року на стадіоні «Зірка» м. Кропивницький пройшов третій етап обласних комплексних змагань серед дітей та юнацтва «Олімпіада Кіровоградщини».

Комплексні змагання проводились з метою популяризації фізичної культури і спорту, широкого залучення сільських школярів та членів їх родини до занять фізичною культурою, самодіяльного масового спорту та пропаганди здорового способу життя. В обласних комплексних змаганнях серед дітей та юнацтва «Олімпіада Кіровоградщини» прийняло участь двадцять одна команда Кіровоградської області, майже 500 учасників.

Збірна команда Компаніївського району, а саме спортсмени Губівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Червоновершської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Компаніївської ЗОШ І-ІІІ ступенів зайняли друге командне місце. Команда переможці змагань були нагороджені кубком, медалями та дипломами за ІІ місце та цінними подарунками – футбольними м`ячами.

Кiлькiсть переглядiв: 35

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.