Підписатися на RSS

акція «Майбутнє лісу в твоїх руках»

/Files/images/ls/Изображение 085.jpg Члени учнівського лісництва «Зелена планета» Компаніївської ЗШ І-ІІІ ступенів (керівник Полтавець С.В.) в рамках широкомаштабної акції по створенню нових лісів «Майбутнє лісу в твоїх руках» відвідали лісове господарство. Радо зустріли юних лісників працівники лісової галузі, провели цікаву екскурсію на лісорозсаднику. Висіяли у короби насіння таких деревних порід як сумах оленерогий (уксусне дерево) та катальпи. Провели спостереження за однорічними живцями смородини та самшиту вічнозеленого. Познайомилися з методикою садіння під меч Колосова та засадили відведену нам територію горобини червоної – це 50 дерев та ще близько 40 дерев посадили біля школи та ЦДЮТ. Провели агітаційну роботу серед населення селища «Посади своє дерево – озелени свою Батьківщину!». Учні закликали громадян до озеленення свого краю, розповсюдили інформаційні буклети та бюлетені, листівки; дарували перехожим повітряні кульки з написом «Посади дерево – збагати природу!».
Днями також було реалізовано екологічну акцію «Зелений офіс», юні лісівники, бажаючи здоров’я своєму населенню та з метою економного використання енергетичних та природних ресурсів відвідали офісні установи та подарували живці кімнатних рослин, розповіли про альтернативне використання техніки та освітлення.
Хочемо ще раз привітати нашу команду екологів з І місцем у зональному етапі екологічних агітбригад та зайнятим ІІ місцем в обласному етапі конкурсу, який проходив під гаслом «Земля – наш спільний дім».

/Files/images/ls/Изображение 030.jpg/Files/images/ls/Изображение 052.jpg/Files/images/ls/Изображение 056.jpg/Files/images/ls/P4041788.JPG/Files/images/ls/DSCN0384.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.