Підписатися на RSS

Семінар вчителів початкових класів

/Files/images/pochatkov_klasi/DSCN3261.jpg 23 квітня 2014 року на базі відділу освіти Компаніївської районної державної адміністрації пройшов семінар вчителів початкових класів на тему: «Формування мистецької компетентності учня».
Учасники розглянули питання: «Особливості організації взаємодії молодших школярів з освітнім середовищем на різних етапах», «Формування мистецьких компетентностей учня відповідно до Державного стандарту початкової школи».
Діхтяр С.В., Цьома О.А., вчителі початкових класів Нечаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім.Ю.І.Яновського презентували роботу свого закладу з даного питання.
Учасники семінару переглянули відеоурок образотворчого мистецтва у 2 класі на тему: «Відтворення глибини простору за допомогою кольору. Деталізація переднього плану та метод загорожування. Виконання композиції «Весна прийшла» (малювання гуашевими фарбами на тонованому папері), вчитель Цьома О.А.
Діхтяр С.В., провела майстер-клас «Виготовлення декоративних квітів та сувенірів з паперових серветок». В результаті якого учасники виготовили декоративне пано «Весняне дерево».
Зінченко Л.В., методист районного методичного кабінету спільно з вчителями розглянули питання «Про огранізацію та проведення державної підсумкової атестації з україенської мови, читання, математики в 4 класі».

/Files/images/semnar_-praktikum_lsnikv/Фото014.jpg/Files/images/pochatkov_klasi/DSCN3297.jpg/Files/images/pochatkov_klasi/DSCN3262.jpg/Files/images/pochatkov_klasi/DSCN3267.jpg/Files/images/semnar_-praktikum_lsnikv/Фото013.jpg/Files/images/semnar_-praktikum_lsnikv/Фото015.jpg/Files/images/semnar_-praktikum_lsnikv/Фото061.jpg/Files/images/semnar_-praktikum_lsnikv/Фото062.jpg /Files/images/pochatkov_klasi/DSCN3293.jpg/Files/images/pochatkov_klasi/DSCN3294.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.