Підписатися на RSS

Семінар-нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи

30 жовтня 2014 року відбувся семінар-нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти району з питань охорони праці і безпеки життєдіяльності, а також з організації та проведення атестації керівних і педагогічних кадрів. У роботі даного заходу взяв участь начальник відділу освіти Компаніївської райдержадміністрації Шмега В.Б.

Методистом районного методичного кабінету Зубковою О.В. розкрито проблему «Дотримання встановлених норм з охорони праці – одна з найважливіших складових ефективної діяльності закладу освіти». Учасники семінару-наради були ознайомлені з станом дитячого травматизму в закладах освіти району за три квартали 2014 року, системою управління роботою з охорони праці і безпеки життєдіяльності в організації навчально-виховного процесу школи, аналізом результатів вивчення стану ведення документації з охорони праці, безпеки життєдіяльності в закладах освіти району, організацією навчання з охорони праці, безпеки життєдіяльності новопризначених працівників та прийняли участь в діловій грі «Пазли» «Пріоритетні напрямки роботи закладу освіти з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності на навчальний рік».

Тацієнко С.І., методистом методичного кабінету, звернуто увагу на питання «Атестація керівних та педагогічних кадрів: реалії, перспективи, проблеми». У ході роботи розкрито недоліки щодо проведення атестації у 2013-2014 навчальному, проаналізовано помилки під час оформлення атестаційних листів та звітності з атестації. Заступники директорів з навчально-виховної роботи розв’язували різні ситуації, які можуть виникнути у процесі атестації педагогів.

/Files/images/semnar_30102014/SAM_1732.JPG/Files/images/semnar_30102014/SAM_1735.JPG/Files/images/semnar_30102014/SAM_1739.JPG/Files/images/semnar_30102014/SAM_1740.JPG/Files/images/semnar_30102014/SAM_1743.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.