Підписатися на RSS

Про проведення новорічних і різдвяних свят для дітей та молоді області протягом грудня 2017 року – січня 2018 року

/Files/images/yalinka_/IMG_20171229_102529.jpg

28-29 грудня 2017 року на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 15 грудня 2017 року № 653-р "Про проведення новорічних і різдвяних свят для дітей та молоді області протягом грудня 2017 року – січня 2018 року", розпорядження голови районної державної адміністрації від 06 грудня 2017 року № 321-р "Про проведення новорічних і різдвяних свят для дітей та молоді району протягом грудня 2017 року – січня 2018 року", з метою забезпечення високого організаційно-культурного рівня проведення новорічних і різдвяних свят для дітей та учнів, молоді району протягом грудня 2017 року – січня 2018 року, в приміщенні Компаніївської районної державної адміністрації під патронатом голови Компаніївської райдержадміністрації та на виконання районної цільової соціальної програми „Молодь Компаніївщини” на 2016-2020 роки, проведено новорічне свято «Новорічна казка».

Захід відбувся під патронатом голови Компаніївської райдержадміністрації. Безпосередній організатор свята - відділ освіти, молоді та спорту Компаніївської райдержадміністрації. На свято були запарошені діти району наступних категорій: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, та діти учасників антитерористичної операції, та які переміщуються разом з батьками з тимчасово окупованої території і районів проведення антитерористичної операції, діти із малозабезпечених і багатодітних сімей, діти представників національних меншин району.

Організувано вручення новорічних подарунків, солодощів та призів на цьому видовищному, гарному новорічному святі.

28 грудня 2017 року делегація Компаніївського району в кількості 48 осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавленим батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей учасників антитерористичної операції, та які переміщуються разом з батьками з тимчасово окупованої території і районів проведення антитерористичної операції, дітей із малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей представників національних меншин району приймали участь у відвідуванні Головної ялинки області та театрально-видовищних заходів на базі обласної філармонії м. Кропивницького.

Кiлькiсть переглядiв: 340

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.