Підписатися на RSS

Святковий концерт до Дня молоді

29 червня 2013 року у зв’язку з відзначенням Дня молоді у смт Компаніївка відбулися святкові заходи. У програмі: районі змагання з пляжного волейболу, святковий концерт, ігри, розваги, вечірня дискотека.

До присутніх із вітальним словом звернувся начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Шмега В.Б., зауваживши: “Влада постійно відкрита для молоді і закликає її до співпраці. Ми робитимемо все залежне від нас, щоб ваша енергія творити не вичерпувала себе, а надихала на великі звершення заради щасливого майбутнього нашої Компаніївщини.

Нас хвилює і питання працевлаштування молоді. На сьогодні одна з найважливіших та найбільш актуальних ініціатив Президента України – забезпечення молоді, що отримала робітничі професії, першим робочим місцем. Це питання ставить Президент України і владі на місцях.Також додав, що в районі до Дня молоді започатковано відзнаку ”Молода людина року” в різних номінаціях, яка буде щорічно цього дня вручатися і сподіваюся стане стимулом для професійного й особистісного вдосконалення молоді, втіленням їх нових яскравих проектів та ідей.

/Files/images/01.07.2013(600450)_4.jpg

/Files/images/01.07.2013(600450)_5.jpg

/Files/images/01.07.2013(600450)_6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.